Wil jij als vrijwilliger of sponsor een bijdrage leveren aan de energietransitie in de gemeente Bergen op Zoom? Dat kan door het aanbieden van diensten of het leveren van een financiële bijdrage. Jouw hulp wordt erg op prijs gesteld!

Financiële bijdrage

Wij zijn erg blij met de financiële steun die wij van onze partners mogen ontvangen. Wil jij ook een financiële bijdrage leveren aan de energietransitie in de gemeente Bergen op Zoom? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@ste-boz.nl, zodat we snel af kunnen spreken!

Vrijwilligers

De Stichting Energietransitie Bergen op Zoom bestaat uit een club enthousiaste vrijwilligers die samen werken aan een energieneutraal Bergen op Zoom. Door de groei van onze activiteiten zijn wij op zoek naar deskundige, ervaren vrijwilligers die ondersteuning willen bieden bij organisatorische en administratieve taken. Stuur een e-mail naar info@ste-boz.nl en we nemen snel contact met je op!

Alvast erg bedankt voor jouw reactie!

Contact:

 

Energie Coöperatie Bergen op Zon
Blokstallen 2b
4611 WB  BERGEN OP ZOOM

info@ec-boz.nl

KVK 71761047
IBAN: NL71 TRIO 0379 3221 10

 

     

 

 

 

Contact:

 

Energie Coöperatie Bergen op Zon
Blokstallen 2b
4611 WB  BERGEN OP ZOOM

info@ec-boz.nl

KVK 71761047
IBAN: NL71 TRIO 0379 3221 10

 

     

 

 

 

Via de nieuwsbrief houdt de Stichting Energietransitie Bergen op Zoom u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie, energieprojecten én ontvangt u tips voor energiebesparing.