Wij zijn blij u te kunnen informeren dat de installatie van Zonnecentrale Gemeentewerf zeer voorspoedig verloopt. P. Jansen Installatietechniek B.V. is gestart met de voorbereidingen van de installatie, zoals het plaatsen van steigers en het aanbrengen van montagestrippen. Enexis heeft, conform planning, de aansluiting op het elektriciteitsnet gerealiseerd.

Deze week worden de zonnepanelen geplaatst. Als de weergoden ons goed gezind zijn, zal dit een week in beslag nemen. De zonnecentrale kan daarna getest worden. Als alles conform planning verloopt, kan de productie van stroom al in de loop van mei beginnen!

Wij houden u op de hoogte via deze website en socialmediakanalen!

Contact:

 

Energie Coöperatie Bergen op Zon
Blokstallen 2b
4611 WB  BERGEN OP ZOOM

info@ec-boz.nl

KVK 71761047
IBAN: NL71 TRIO 0379 3221 10

 

     

 

 

 

Contact:

 

Energie Coöperatie Bergen op Zon
Blokstallen 2b
4611 WB  BERGEN OP ZOOM

info@ec-boz.nl

KVK 71761047
IBAN: NL71 TRIO 0379 3221 10

 

     

 

 

 

Via de nieuwsbrief houdt de Stichting Energietransitie Bergen op Zoom je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie, energieprojecten én ontvang je tips voor energiebesparing.