Gisteren vond de eerste algemene ledenvergadering van Zonnecentrale Gemeentewerf plaats. Zo gaven wij op de sfeervolle locatie van het Natuurpodium de leden inzage in gedane investeringen, de begroting, als ook de gedane uitgaven voor het project.

Verder lieten wij zien op welke wijze de rendementen zijn berekend. De Zonnecentrale is sinds begin juni in bedrijf en heeft in die periode ruim 14.000 kWh stroom geproduceerd. Er wordt nog een verslag gemaakt voor de leden waarbij de presentatie wordt ingesloten.

De sfeer was goed. We kijken terug op een positieve bijeenkomst! 

Contact:

 

Energie Coöperatie Bergen op Zon
Blokstallen 2b
4611 WB  BERGEN OP ZOOM

info@ec-boz.nl

KVK 71761047
IBAN: NL71 TRIO 0379 3221 10

 

     

 

 

 

Contact:

 

Energie Coöperatie Bergen op Zon
Blokstallen 2b
4611 WB  BERGEN OP ZOOM

info@ec-boz.nl

KVK 71761047
IBAN: NL71 TRIO 0379 3221 10

 

     

 

 

 

Via de nieuwsbrief houdt de Stichting Energietransitie Bergen op Zoom u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie, energieprojecten én ontvangt u tips voor energiebesparing.