Zonnecentrale Eventum is het tweede collectieve zonproject van Energie Coöperatie Bergen op Zon (ECB).
De planning is dat Zonnecentrale Eventum in april 2021 in bedrijf gaat.

Eind 2020 was op bijna alle 196 participaties voor de eerst fase van zonnecentrale Eventum ingetekend.
In de verwachting dat we de nog beschikbare participaties in de komende weken kunnen verkopen, hebben we besloten om de eerste fase van zonnecentrale Eventum te gunnen aan P. Jansen Installatietechniek B.V.. Deze eerste fase omvat 284 panelen van 380 Wp. Dit komt overeen met 196 participaties van 500 kWh/jaar.

Aanmelden kan nog
Medio december 2020 is de huurovereenkomst met de gemeente tot stand gekomen. Een Akte van Recht van Opstal is in de maak. De huurovereenkomst met de gemeente biedt de mogelijkheid tot uitbreiding van het aantal panelen met nog eens 150 stuks. Dit komt overeen met 104 participaties van 500 kWh/jr. Particulieren of bedrijven uit de postcodes 4612, 4613, 4614, 4661 of 4664 kunnen dus nog meedoen!
Aanmelden kan via https://www.ec-boz.nl/project/zonnecentrale-eventum/.

We roepen hierbij alle leden en participanten op om in hun vrienden- en kennissenkringen rond te kijken naar mogelijke deelnemers voor Zonnecentrale Eventum. Er zijn nog enkele participaties beschikbaar voor fase 1 en zo’n 20 voor fase 2.

Bestuursleden gevraagd
Aan de huidige inschrijvers/participanten zijn de facturen voor hun participaties in februari verzonden. Wij nodigen die leden bij interesse uit zich op te geven voor een bestuursfunctie bij de Energie Coöperatie Bergen op Zon, waar ze lid van zijn geworden. Uiteindelijk vormen de leden van de twee projecten, Zonnecentrale Gemeentewerf en Eventum, de coöperatie.

Contact:

 

Energie Coöperatie Bergen op Zon
Blokstallen 2b
4611 WB  BERGEN OP ZOOM

info@ec-boz.nl

KVK 71761047
IBAN: NL71 TRIO 0379 3221 10

 

     

 

 

 

Contact:

 

Energie Coöperatie Bergen op Zon
Blokstallen 2b
4611 WB  BERGEN OP ZOOM

info@ec-boz.nl

KVK 71761047
IBAN: NL71 TRIO 0379 3221 10

 

     

 

 

 

Via de nieuwsbrief houdt de Stichting Energietransitie Bergen op Zoom u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie, energieprojecten én ontvangt u tips voor energiebesparing.