Help mee!

Wilt u ook een bijdrage leveren aan een energieneutraal Bergen op Zoom? Word donateur van Energie Coöperatie Bergen op Zon (ECB) of meld u aan als sponsor of vrijwilliger!

Word donateur van ECB!
U kunt ook donateur worden van ECB zonder deel te nemen aan een project. Dat kan voor een bedrag van 25,00 euro per jaar. Donateur worden van Energie Coöperatie Bergen op Zon heeft diverse voordelen:

– U praat mee over het beleid van ECB*;
– U kunt deelnemen aan grootschalige, collectieve zonprojecten;
– U wordt onderdeel van een netwerk van Bergenaren die bewust om willen gaan met hun omgeving. Zo worden tijdens bijeenkomsten, ervaringen, ideeën en kennis op het gebied van zonne-energie met elkaar gedeeld;
– U levert een belangrijke bijdrage aan de energietransitie in de gemeente Bergen op Zoom;
– Via onze online nieuwsbulletins houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen en krijgt u regelmatig tips op het gebied van energiebesparing.

* Alleen inwoners en organisaties die deelnemen aan een project hebben stemrecht.

Word vrijwilliger van ECB!

Energie Coöperatie Bergen op Zon bestaat uit een club enthousiaste vrijwilligers die samen werken aan een energieneutraal Bergen op Zoom. Door de groei van onze activiteiten zijn wij op zoek naar deskundige, ervaren vrijwilligers die ondersteuning bieden bij organisatorische en administratieve taken:

– Gastheren of -vrouwen die onze bezoekers informeren en verwelkomen tijdens bijeenkomsten;
– Administratief medewerkers die ondersteunen bij de administratie en vragen beantwoorden van leden en geïnteresseerden;
– Project- en procesleiders voor de ontwikkeling van verschillende initiatieven zoals nieuwe zonprojecten in andere postcoderoosgebieden, als ook initiatieven bij bedrijven en andere stakeholders, zoals bijvoorbeeld VVE’s (Vereniging van Eigenaren);
– Een videomaker voor het filmen van interviews en bijeenkomsten;
– Enthousiaste dames of heren die het leuk vinden om evenementen te organiseren.

Interesse of meer weten? Stuur ons een e-mail en hopelijk mogen wij u snel in ons team verwelkomen! Uw hulp wordt erg op prijs gesteld!

 

 

Word sponsor van ECB!

Wij zijn erg blij met de financiële steun die wij van onze partners mogen ontvangen. Wilt u ook een financiële bijdrage leveren aan de energietransitie in de gemeente Bergen op Zoom? Stuur ons dan een e-mail, zodat we op korte termijn een afspraak kunnen inplannen!

Contact:

 

Energie Coöperatie Bergen op Zon
Blokstallen 2b
4611 WB  BERGEN OP ZOOM

info@ec-boz.nl

KVK 71761047
IBAN: NL71 TRIO 0379 3221 10

 

     

 

 

 

Contact:

 

Energie Coöperatie Bergen op Zon
Blokstallen 2b
4611 WB  BERGEN OP ZOOM

info@ec-boz.nl

KVK 71761047
IBAN: NL71 TRIO 0379 3221 10

 

     

 

 

 

Via de nieuwsbrief houdt de Stichting Energietransitie Bergen op Zoom u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie, energieprojecten én ontvangt u tips voor energiebesparing.